Specialiteiten

 

Specialiteiten

Koken kan op elke locatie. In tuin, (w)eiland, schip, bedrijf, huis… Wij koken een luxe buffet, eenvoudige maaltijd of 8 gangen diner in welke ruimte dan ook. Het live koken geeft een extra dimensie aan uw evenement. We richtten de ruimte in en zorgen voor de aankleding, meubilair, tenten, etc. En uiteraard ruimen we alles weer op!

Foodfellas Catering adviseert u graag bij het inrichten van de locatie van uw bijeenkomst of evenement. Bij u thuis of op de zaak. Beschikt u zelf niet over een geschikte locatie, dan zoeken we samen met u naar een oplossing. Voor lunches, diners, huwelijksfeesten en bedrijfsevenementen etc. is altijd een passende locatie te vinden. Wij werken onder andere samen met de volgende locatie’s.

Festival & Crewcatering

Foodfellas maakt af en toe graag een uitstapje naar één van de vele festivals die we in het noorden kennen. Een pop-up keuken bouwen, een menukaart samen stellen en koken maar! Ook voor de crew kan Foodfellas veel betekenen. Een gezond ontbijt, lunchpakket of maaltijd. Met een gevulde maag er weer tegen aan!

Totaalcateraar

Naast het eten en drinken, kunnen wij de gehele organisatie van uw evenement op ons nemen. We zorgen voor de locatie, een grote feesttent, licht en geluid, sanitaire voorziening, bediening…

Bruiloft en receptie

Je trouwdag is misschien wel de mooiste dag van je leven. En dat moet een geweldige feestelijke dag zijn! Met een goede voorbereiding verloopt een huwelijksdag soepel, zie je alleen maar blije gezichten en kan het bruidspaar zelf er ook optimaal van genieten. Wij adviseren een toekomstig bruidspaar graag, want wij weten inmiddels wel wat er allemaal bij komt kijken! Wie trouwplannen heeft is bij ons aan het goede adres.

Vergaderen en (over)werken

Ontvangt u een belangrijke klant, is er een deadline te halen, heeft u een weddenschap verloren op de zaak?? Goede reden om een lekkere gezonde lunch of maaltijd te bestellen. We leveren van maandag t/m vrijdag een goede lunch en stevige maaltijd!! Kijk ook eens op www.bedrijfslunch-groningen.nl.

Wijndiners of proeverijen

Naast een bord eten hoort een goed glas wijn. Samen met onze huisleverancier stellen we een menu samen met bijpassende wijnen. De wijndiners worden gehouden bij u thuis of op één van de locaties waar we cateren.

Puddingfabriek

De Puddingfabriek is een multifunctionele, voormalige fabriekshal op 5 minuten loopafstand van het levendige centrum van Groningen, vlak achter het centraal station. Waar vroeger instant pudding van de lopende band rolde, is de Puddingfabriek nu een bruisende evenementenlocatie, geschikt voor vrijwel elk type evenement.

Platformtheater

Het Platformtheater typeert zich door de kunstzinnige omgeving/ eigentijdse inrichting met veel oog voor detail. De oorsprong van het bedrijf bevindt zich in 1984 toen opende zij voor het eerst haar deuren. Als je binnenstapt vind je de oude karakteristieke elementen terug, toendertijd hoorde dit bij de drukkerij, de oorspronkelijke invulling van het pand. Vanaf 30 tot wel 250 personen.

Martinikerk

De Martinikerk vervult een brede publieke functie en is de afgelopen decennia uitgegroeid tot een veelzijdig en uniek podium voor congressen, diners, jubilea, lezingen, concerten en tentoonstellingen. Het schip, het hoogkoor, de kapel, de librije en de Fredericikamer kunt u huren voor uw evenement. U kunt er ook trouwen: de Martinikerk is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Groningen. Het schip leent zich perfect voor grote evenementen tot maar liefst 1200 gasten. Met een kleiner gezelschap (12 tot 100 personen) kunt u terecht in de Fredericikamer, de librije of de kapel.

Der Aa kerk

De Der Aa-kerk ligt midden in het levendige hart van Groningen, maar is toch goed bereikbaar. NS-station, parkeergarages en bushaltes liggen op wandelafstand. De Der Aa-kerk bestaat uit drie ruimtes: het koor, het schip en de sacristie.

 

Natuurvriendenhuis de Hondsrug Onnen

Natuurvriendenhuis De Hondsrug is prachtig gelegen aan de rand van het Noordlaarderbos, in het Nationaal Landschap Drentsche Aa.
Ze bieden een gastvrij verblijf aan individuele gasten en groepen op basis van zelfverzorging: Wij assisteren graag met het cateren van lunch of maaltijd!
.

Dovenclubhuis Munnikeholm

Bruin café, de grote zaal of in de tuin. In het hartje van de stad ligt dit prachtige pand wat af en toe gehuurd kan worden voor een feest of evenment. Het pand is gevestigd nabij de vismarkt en biedt ruimte voor ongeveer 30 tot 100 personen. Zeer geschikt voor een zittend diner, promotiefeest of vergadering

Hayemaheerd

Hayema Heerd werkt samen met een aantal goede cateraars in de regio. Zo ook met ons!  Hierdoor zijn ze zeer flexibel in het aanbod voor diners, BBQ’s, buffetten enz. Wij werken bij voorkeur met (biologische) producten uit de regio. Dat is toch vaak het lekkerst! We serveren warm/koud buffetten, tapas buffetten, driegangen diner buffetten, walking dinners, Amerikaanse- en gewone BBQ’s., pizzaparties enz.

Foodfellas

Foodfellas Catering biedt u een zeer uiteenlopend assortiment. Wij leveren catering op maat en kunnen aan vrijwel elke vraag voldoen. Wij bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt, met speciale tarieven voor verenigingen en studenten. Wij verzorgen elk evenement in Groningen Friesland en Drenthe