Seizoensbuffet
Elk seizoen stelt Foodfellas catering een nieuwe menukaart samen. We proberen uiteraard zoveel mogelijk met de seizoenen mee te koken.
In de zomer geen pastinaak, stoofpeer en boerenkool en in de winter geen aardbei, rabarber of asperge. Elke periode van het jaar heeft prachtige ingrediënten te bieden en die verwerken wij dan ook graag in onze gerechten. Lekker voor een feest thuis of op de zaak. We leveren het buffet bij u af en zetten het voor u klaar. Eventueel kunt u ook servies en bestek bij bestellen, wij doen dan de afwas!
-
Lente
Finocchio & polpetta é Ricotta
Vegetarische balletjes met sousvide gegaarde venkel en kruidenricotta
Stufato di agnello
Schotel van gestoofd lamsvlees in rode wijn met aubergine, rozemarijn en olijven
"Waterzooi" de Gand
Zachtgegaarde kipdijen met krieltjes en lente groente met bosuitjes
Gnocchi e tomate
Aardappelgnocchi met verse tomatensaus, cherrytomaat en gegrilde courgette met olijf en oude kaas en groene kruiden
Carote e anice con patate a la Gremolata
Sousvide gegaarde bospeentjes in witte wijn met dragon en puree van aardappel met peterselie, knoflook en citroen
Riz
RijstCaprese
Buffelmozzarella met een salade van rode ui, snoeptomaatjes en olijfolie
Insalata di orrechiette
Salade van orrechiette, asperges en snijbiet, doperwten en pecorino
Salade de printemps
Lentesalade met radijs, zoetzure meiraapjes, komkommer, munt en zachte geitenkaas
Salade de chou verte
Salade van groene kool in yoghurtcitroendressing met bieslook
Charcuterie
Vleeswaren met cornichons, marsalauitjes en rucolaPane
Brood en dipsDolce
Custard, mascarpone, gemarineerde aardbeien en meringueExclusief BTW Inclusief BTW Prijs pp vanaf 20 personen €24,00 €26,16 -
Zomer
Salsicce e ceci
Huisgemaakte worstjes met geroosterde paprika, kikkererwten en aardappel en groene kruiden
Pollo affumatico
Kippendijen met whisky bbq saus op roergebakken spitskool
Gnocchi, pesto e zicchini
Gnocchi in pestosaus met courgette, kersentomaatjes, fontinakaas en geroosterde amandelen
Riz au salsa verde
Rijst met salsa verde
Boulettes au sauce tomates et fromage chevre
Vegetarische balletjes en met gerookte tomatensaus met aubergine en rucola
Frittata
Aardappelomeletjes met courgette, tomaat, aardappel en Parmezaanse kaas
Insalata di melone
Salade van watermeloen, zoetzure venkel, komkommer en pepers
Salade de céleri
Salade van knol- en bleekselderij, appel, dragon en yoghurt
Chou-fleur remoulade
Salade van oa bloemkoolroosjes met remoulade, radicchio en noten
Jambon cru
Ardenner ham met meloen en olijfoliePane
Brood en dipsDolce
Citroencakeje met room en zomerfruitExclusief BTW Inclusief BTW Prijs pp vanaf 20 personen €24,00 €26,16 -
Herfst
Stufato di manzo
Stoofschotel van rundvlees met bospeen, laurier en specerijen, champignons en zilveruien (Groninger Blaarkop)
Salsiccia di maiale
Venkelworstjes en pancetta van de grill met tomaat en zwarte bonen (Bio varkensvlees)
Frittatta
Omeletjes met gestoofde ui en bospaddestoelen
Cicoria al forno
Gerookte en geroosterde aardappel, witlof een Tallegio uit de ovenRiso
RijstCaponata
Aubergine- en paprikasalade met verse basilicum en groene olijven
Insalata misto
Selderijsalade met appel, bieslook, bosui en groene kruiden en citroendressingInsalata di funghi
Gebakken en gemarineerde paddestoelen met balsamicoazijn en olijfolie
Carpaccio affumatico
Gerookt rundvlees met truffelmayonaise, schapenkaas en amandel (Groninger Blaarkop)Pane
Brood en dipsDolce
Koffiepannacotta, anijspeertjes en specerijenkruimExclusief BTW Inclusief BTW Prijs pp vanaf 20 personen €24,00 €26,16 -
Winter
Pollo con salsa di panna
Gegrilde kippendijen in zachte roomsaus met paddestoelen en rijst
Stufato di Manzo
Zachtgegaard sukadestukje met eigen jus en in port gestoofde uitjes
Biet bourgignon (vegetarisch)
Stoofschotel van rode bieten met aardappel, champignons en zilveruien
Ragoût de sanglier
Stoofpotje van wildzwijn en donker bier met winterpeen en pastinaak
Puré de patate (vegetarisch)
Puree van gerookte aardappel met olijfolie
Ratatouille d'hiver
Ratatouille van wintergroente (uien, selderij, koolraap) met groene kruiden en roomboter
Hachis végétarien
Hachee van uien, paddenstoelen, tomaat, rode wijn met specerijenCaponata
Wortelsalade met rode peper, sinaasappel en gember met bosui en koriander
Insalata misto
Zoetzure rode kool met appel en walnoten
Insalata sedano
Salade van knolselderij, aardappel en augurken
Carpaccio de sedano affumatico
Selderijham met zwarte knoflookmayonaise, schapenkaas en amandel
Pera stufata
Zoete stoofpeertjesPane
Brood met dipsDolce
Pannacotta met passievruchtencurd en ananas
Exclusief BTW Inclusief BTW Prijs pp vanaf 20 personen €25,00 €27,25 -
Feestdagen
Menu 2023
Amuses
Soesje met pecannotencrème en maazaadjes
Zoetzure venkelsalade met heilbotfilet
Curryomeletje met vadouvanPollo con salsa di panna
Gegrilde kippendijen in zachte roomsaus met paddestoelen en rijst
Stufato di Manzo
Zachtgegaard sukadestukje met eigen jus en in port gestoofde uitjes
Biet bourgignon (vegetarisch)
Stoofschotel van rode bieten met aardappel, champignons en zilveruien
Ragoût de sanglier
Stoofpotje van wildzwijn en donker bier met winterpeen en pastinaak
Puré de patate (vegetarisch)
Puree van gerookte aardappel met olijfolie
Ratatouille d'hiver
Ratatouille van wintergroente (uien, selderij, koolraap) met groene kruiden en roomboter
Hachis végétarien
Hachee van uien, paddenstoelen, tomaat, rode wijn met specerijenCaponata
Wortelsalade met rode peper, sinaasappel en gember met bosui en koriander
Insalata misto
Zoetzure rode kool met appel en walnoten
Insalata sedano
Salade van knolselderij, aardappel en augurken
Carpaccio de sedano affumatico
Selderijham met zwarte knoflookmayonaise, schapenkaas en amandel
Pera stufata
Zoete stoofpeertjesPane
Brood met dipsDolce
Pannacotta met passievruchtencurd en ananas
Specerijencakeje met caramel en amandelcrunch
Exclusief BTW Inclusief BTW Prijs pp vanaf 20 personen €32,50 €35,43