Seizoensbuffet

Elk seizoen stelt Foodfellas catering een nieuwe menukaart samen

Offerte aanvragen

Seizoensbuffet

Elk seizoen stelt Foodfellas catering een nieuwe menukaart samen. We proberen uiteraard zoveel mogelijk met de seizoenen mee te koken.

In de zomer geen pastinaak, stoofpeer en boerenkool en in de winter geen aardbei, rabarber of asperge. Elke periode van het jaar heeft prachtige ingrediënten te bieden en die verwerken wij dan ook graag in onze gerechten. Lekker voor een feest thuis of op de zaak. We leveren het buffet bij u af en zetten het voor u klaar. Eventueel kunt u ook servies en bestek bij bestellen, wij doen dan de afwas!

  • Lente

    Polpetta alla Romana
    Balletjes van rundvlees (Groninger Blaarkop) en zachte geitenkaas in paprika-knoflooksaus
    Gnocchi e tomate
    Aardappelgnocchi met verse tomatensaus, cherrytomaat en gegrilde courgette met olijf en oude kaas en groene kruiden
    Carote e anice con patate
    Sousvide gegaarde bospeentjes en venkel in witte wijn met dragon en puree van aardappel met peterselie
    Pollo alla griglia
    Kippendij (kip van Tante Door) gemarineerd in citroensap, rozemarijn en knoflook van de grill geserveerd met risotto
     

    Caprese
    Tomaten, zoetzure rode ui en chutney van tomaat met buffelmozzarella en romanosla
    Insalata misto
    Salade van venkel, watermeloen met munt en olijfolie
    Insalata di orrechiette
    Salade van orrechiette, bimi, pecorino en doperwten
    Arrosto di maiale
    Gerookte varkensprocureur (Biologisch) met appelchutney en noten

    Pane
    Brood met aïoli en olijventapenade

    Dolce
    Pannacotta met gemarineerde aardbeien en meringue

      Exclusief BTW Inclusief BTW
    Prijs pp vanaf 20 personen €22,00 €23,98
  • Zomer

    Salsicce e ceci
    Huisgemaakte worstjes met geroosterde paprika, kikkererwten en aardappel
    Pollo affumatico
    Kippendijen uit de smoker met whisky bbq saus op roergebakken spitskool
    Gnocchi, pesto e zicchini
    Gnocchi in pestosausmet courgette, kersentomaatjes, fontinakaas en geroosterde amandelen
    Riz au salsa verde
    Rijst met salsa verde
    Boulettes au sauce tomates et fromage chevre
    Vegetarische balletjes en met gerookte tomatensaus met aubergine en rucola
    Frittata
    Aardappelomeletjes met courgette, tomaat, aardappel en Parmezaanse kaas
     

    Insalata di melone
    Salade van watermeloen, zoetzure venkel, tomaat, granaatappel en pepers
    Salade de céleri
    Salade van knol- en bleekselderij, appel, dragon en yoghurt
    Chou-fleur remoulade
    Bloemkoolroosjes met remoulade, radicchio en 

    Jambon cru
    Ardenner ham met cantaloupe meloen en olijfolie

    Pane
    Brood en dips

    Dolce
    Citroencakeje met Zwitserse room en zomerfruit

      Exclusief BTW Inclusief BTW
    Prijs pp vanaf 20 personen €23,50 €25.07
  • Herfst

    Stufato di manzo
    Stoofschotel van rundvlees met bospeen, laurier en specerijen, champignons en zilveruien (Groninger Blaarkop)
    Salsiccia di maiale
    Venkelworstjes en pancetta van de grill met tomaat en zwarte bonen (Bio varkensvlees)
    Frittatta
    Omeletjes met gestoofde ui en bospaddestoelen
    Cicoria al forno 
    Gerookte en geroosterde aardappel, witlof een Tallegio uit de oven

    Riso
    Rijst

    Caponata
    Aubergine- en paprikasalade met verse basilicum en groene olijven
    Insalata misto
    Selderijsalade met appel, bieslook, bosui en groene kruiden en citroendressing
    Carpaccio affumatico
    Gerookt rundvlees met truffelmayonaise, schapenkaas en amandel (Groninger Blaarkop)

    Pane
    Brood met aïoli, yoghurtdip, olijventapenade en hummus

     

    Dolce
    Koffiecrème, anijspeertjes en specerijencakejes.

      Exclusief BTW Inclusief BTW
    Prijs pp vanaf 20 personen €22,50 €24,53
  • Winter

    Manzo e Funghi
    Stoofschotel van rundvlees met bospeen, laurier en specerijen, champignons en zilveruien (Groninger Blaarkop)
    Salsiccia di cinghiale
    Wildzwijnworstjes en pancetta met tomatenjus en zwarte bonen 
    Puré de patate en riz
    Puree van gerookte aardappel met olijfolie en rijst
    Stufato di tubero
    Geroosterde en gestoofde wintergroente (biet, selderij, winterpeen,...) in roomboter met specerijen
    Hash vegetariano  
    Hachee van paddenstoelen, rode biet, ui en specerijen

    Caponata
    Zoetzure wortelsalade met gember, pompoen, zoete ui en rode peper
    Insalata misto
    Aardappelsalade met kappertjes, augurk, gekookte eitjes en appel
    Carpaccio affumatico
    Gerookt rundvlees met truffelmayonaise, schapenkaas en amandel (Groninger Blaarkop)
     

    Pane
    Brood met aïoli en olijventapenade

    Dolce
    Pannacotta met passievruchtencurd en ananas
     

      Exclusief BTW Inclusief BTW
    Prijs pp vanaf 20 personen €23,50 €25,62
  • Feestdagen

    Menu 2022

    Amuses
    Gevogeltemousse met rood fruit en brioche
    Vissalade met zoetzure venkelsalade
    Zoete aardappelcrème met vadouvanolie en noten

    Manzo e Funghi
    Stoofschotel van rundvlees met bospeen, laurier en specerijen, champignons en zilveruien (Groninger Blaarkop)
    Salsiccia di cinghiale
    Wildzwijnworstjes en pancetta met tomatenjus en zwarte bonen 
    Puré de patate en riz
    Puree van gerookte aardappel met olijfolie en rijst
    Stufato di tubero
    Geroosterde en gestoofde wintergroente (biet, selderij, winterpeen,...) in roomboter met specerijen
    Hash vegetariano  
    Hachee van paddenstoelen, rode biet, ui en specerijen

    Caponata
    Zoetzure wortelsalade met gember, pompoen, zoete ui en rode peper
    Insalata misto
    Aardappelsalade met kappertjes, augurk, gekookte eitjes en appel
    Carpaccio affumatico
    Gerookt rundvlees met truffelmayonaise, schapenkaas en amandel (Groninger Blaarkop)
    Pera stufata
    Zoete stoofpeertjes

    Pane
    Brood met aïoli en olijventapenade

    Dolce
    Pannacotta met passievruchtencurd en ananas
    Specerijencakeje met koffiecrème en hazelnootcrunch
     

      Exclusief BTW Inclusief BTW
    Prijs pp vanaf 20 personen €31,50 €34.34