Seizoensbuffet
Elk seizoen stelt Foodfellas catering een nieuwe menukaart samen. We proberen uiteraard zoveel mogelijk met de seizoenen mee te koken.
In de zomer geen pastinaak, stoofpeer en boerenkool en in de winter geen aardbei, rabarber of asperge. Elke periode van het jaar heeft prachtige ingrediënten te bieden en die verwerken wij dan ook graag in onze gerechten. Lekker voor een feest thuis of op de zaak. We leveren het buffet bij u af en zetten het voor u klaar. Eventueel kunt u ook servies en bestek bij bestellen, wij doen dan de afwas!
-
Lente
Polpetta di agnello
Balletjes van lamsgehakt mediterraan gekruid met gerookte paprikasaus en fetakaas
Sedano é Ricotta
Geroosterde knolselderij en paprika in roomsaus met vadouvan, amandelen en rucola
Pollo griglia
Gegrilde kipdijen in salieroomsaus op krieltjes in olijfolie en Provencaalse kruiden
Gnocchi e tomate
Aardappelgnocchi met verse tomatensaus, cherrytomaat en gegrilde courgette met olijf en oude kaas en groene kruiden
Legumes printemps
Lentegroente met frisse groene kruiden
Riz à la citrouille et à la noix de coco
Rijst met doperwten, lente ui, bleekselderij, pompoen en kokos
Fritatta
Omeletje met ui, tomaat, rucola, oude kaas en Provencaalse kruidenCaprese
Buffelmozzarella met een salade van tomaat, rode ui, tuinboontjes, tomaat en olijfolie
Salade de printemps
Salade van komkommer, radijs, bleekselderij en rucola
Salade verte
Groene salade met vinaigrette
Vitello
Kalfsrosbief met groene asperge en ansjovismayonaisePane
Brood en dipsDolce
Crème van mascarpone met lange vingers, citroen en gemarineerde aardbei in een glaasjeExclusief BTW Inclusief BTW Prijs pp vanaf 20 personen €27,00 €29,43 -
Zomer
Salsicce e ceci
Geroosterde worstjes met paprika, witte bonen en aardappel in roomsaus met groene kruiden
Pollo affumatico
Kippendijen met whisky bbq saus op roergebakken spitskool en wortel
Penne al forno
Penne in pestosaus met courgette, kersentomaatjes, Talleghio en geroosterde amandelen
Riz au salsa verde
Gebakken rijst met doperwt, courgette en ui met groene kruiden
Boulettes au sauce tomates
Vegetarische balletjes en aubergine met gerookte tomatensaus, sesam en rucola
Frittata
Aardappelomeletjes met courgette, tomaat, aardappel en Parmezaanse kaas
Insalata di melone
Salade van watermeloen, zoetzure venkel, komkommer en fetakaas
Salade de céleri
Salade van knol- en bleekselderij, appel, dragon en yoghurt
Chou-fleur remoulade
Salade van oa bloemkoolroosjes met remoulade, radicchio en noten
Couscous
Salade van couscous met zuidvruchten en noten
Jambon cru
Rauwe ham met meloen en olijfoliePane
Brood en dipsDolce
Citroenpannacotta met mangojam en amandelExclusief BTW Inclusief BTW Prijs pp vanaf 20 personen €27,00 €29,43 -
Herfst
Stufato di manzo
Stoofschotel van rundvlees met bospeen, laurier en specerijen, champignons en zilveruien
Salsiccia di maiale
Stoofpotje van worst, gestoofde ui, aubergine en paprika met laurier en rozemarijn
Frittatta
Omeletjes met gestoofde ui en bospaddenstoelen
Pollo
Gegrilde kippendijen met witte wijnjus, boterbonen en gestoofde venkel
Cicoria al forno
Gerookte aardappelpuree, witlof en Tallegio uit de oven met amandelRiso
Gebakken rijst met zwarte bonen en gerookte tomatensaus
Caponata
Aubergine- en paprikasalade met verse basilicum en groene olijven
Insalata misto
Selderijsalade met appel, bieslook, bosui en groene kruiden en citroendressingInsalata di funghi
Gebakken en gemarineerde paddenstoelen met balsamicoazijn en olijfolie
Carpaccio affumatico
Gerookt rundvlees met zwarte knoflookmayonaise, schapenkaas en amandelPane
Brood en dipsDolce
Koffiepannacotta, anijspeertjes en specerijenkruimExclusief BTW Inclusief BTW Prijs pp vanaf 20 personen €27,00 €29,43 -
Winter
Pollo con salsa di panna
Gegrilde kippendijen in zachte roomsaus met paddenstoelen en rijst
Stufato di Manzo
Zachtgegaarde sukade met jus van zwarte knoflook en geroosterde winterpeen
Biet bourgignon (vegetarisch)
Stoofschotel van rode bieten met aardappel, champignons en zilveruien
Ragoût de maiale
Procureur met spek gestoofd in donker bier met winterpeen en pastinaak
Puré de patate (vegetarisch)
Puree van gerookte aardappel met olijfolie
Ratatouille d'hiver
Ratatouille van wintergroente (uien, selderij, koolraap) met groene kruiden en roomboterCaponata
Wortelsalade met rode peper, sinaasappel en gember met bosui en koriander
Insalata misto
Zoetzure rode kool met appel en walnoten
Insalata sedano
Salade van knolselderij, aardappel en augurken
Carpaccio de sedano affumatico
Selderijham met zwarte knoflookmayonaise, rucola en amandel
Pera stufata
Zoete stoofpeertjesPane
Brood met dipsDolce
Pannacotta met passievruchtencurd en ananas
Exclusief BTW Inclusief BTW Prijs pp vanaf 20 personen €26,00 €28,34 -
Hele jaar door
Onderstaand buffet is te bestellen.
Menu 2025