Groningen, Friesland en Drenthe

Catering op locatie

Foodfellas Catering verzorgt uw catering op locatie en daarmee bedoelen we ook écht op elke locatie in Noord- Nederland; van een diner in een weiland tot een borrel op een schip. We denken graag met u mee om uw evenement, klein of groot, tot in de puntjes te verzorgen.

Van een intiem diner in uw achtertuin tot een bedrijfsfeest met een compleet verzorgde BBQ op locatie. Met onze passie voor (h)eerlijk eten, zorgen wij ervoor dat uw evenement in Groningen, Friesland of Drenthe een smakelijk succes wordt!

Offerte aanvragen

Buffet, diner of lunch op locatie

Bij Foodfellas Catering koken we graag met wat het seizoen ons te bieden heeft.

In de zomermaanden bereiden we daarom verfrissende salades en in de winter rijkelijk gevulde soepen en huisgemaakte Hollandse stamppotten. We werken met verse producten, die we het liefst lokaal inkopen.

Of u nu kiest voor een diner met meerdere gangen en een wijnarrangement of juist voor een eenvoudig stamppotbuffet. Samen met u stellen we een op maat gemaakt menu samen voor uw catering op locatie, perfect afgestemd op uw gasten. En daarin gaan we graag een stapje verder. Wilt u uw gasten verrassen met een soep bereid met pompoenen uit uw eigen tuin of een gerecht dat is bereid volgens familierecept? Dat zien onze koks als een mooie uitdaging én een mogelijkheid om aan uw evenement een persoonlijk tintje te geven.

Zijn er dieetwensen of allergieën waarmee we rekening kunnen houden? Laat het ons dan weten, we verzorgen graag een smakelijk alternatief!

Even overleggen
Van ontbijt tot borrel

Uw gerechten op locatie

Catering op locatie verzorgen wij van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. Van een geheel verzorgd ontbijt op kantoor tot de hapjes en drankjes tijdens uw feest of receptie:

Catering: op welke locatie?

Een geslaagd evenement begint met een fijne locatie. Bij Foodfellas denken we graag met u mee; van een feest in uw achtertuin of op uw bedrijfsterrein tot een evenement op een andere locatie. Doordat wij samenwerken met verschillende prachtige locaties, is er altijd een plek te vinden die bij u past en is het contact zo gelegd. Komt u met uw gezelschap vergaderen in een prachtig historisch pand in de Groninger binnenstad of op een locatie midden in de natuur in Drenthe of Friesland? Uw congres, jubileum, lezing, concert of tentoonstelling in de Martinikerk in Groningen combineren met een heerlijk hapje en drankje? Foodfellas Catering maakt het graag mogelijk. Wij verzorgen uw lunch, walking dinner, seizoensbuffet of paella catering op locatie.

Ook een sfeervolle aankleding van uw receptie, feest of evenement nemen wij u graag uit handen. Van de bediening tot het licht en geluid en van het meubilair tot de sanitaire voorzieningen. Want een evenement van A tot Z ontzorgen, dat doen we al ruim 15 jaar met veel plezier!

Bekijk onze specialiteiten

Wat klanten zeggen