Foodfellas Catering

Onze catering specialiteiten

Koken kan op elke locatie. In tuin, (w)eiland, schip, bedrijf, huis… Wij koken een luxe buffet, eenvoudige maaltijd of 8 gangen diner in welke ruimte dan ook. Het live koken geeft een extra dimensie aan uw evenement. We richtten de ruimte in en zorgen voor de aankleding, meubilair, tenten, etc. En uiteraard ruimen we alles weer op!

Totaalcateraar

Gehele organisatie van uw evenement laten verzorgen?

Naast het eten en drinken, kunnen wij de gehele organisatie van uw evenement op ons nemen. We zorgen voor de locatie, een grote feesttent, licht en geluid, sanitaire voorziening, bediening voor een geslaagd evenement in Friesland, Groningen of Drenthe. Bekijk de mogelijkheden!

Evenementen verhuur
Thuis of op de zaak

Wij richten uw bijeenkomst of evenement in

Foodfellas Catering adviseert u graag bij het inrichten van de locatie van uw bijeenkomst of evenement. Bij u thuis of op de zaak. Beschikt u zelf niet over een geschikte locatie, dan zoeken we samen met u naar een oplossing. Voor lunches, diners, huwelijksfeesten en bedrijfsevenementen etc. is altijd een passende locatie te vinden.

Wijndiners of proeverijen

Naast een bord eten hoort een goed glas wijn. Samen met onze huisleverancier stellen we een menu samen met bijpassende wijnen. De wijndiners worden gehouden bij u thuis of op één van de locaties waar we cateren.

Suggesties voor locaties

Stamppot buffet bestellen in Groningen, Friesland en Drenthe

Heeft u tijdens de wintermaanden een feest of bijeenkomst met familie of vrienden en wilt u uw gasten eens op een verrassend en traditioneel gerecht trakteren? Met een stamppot buffet aan huis van Foodfellas komt iedereen aan zijn trekken. En dat al vanaf €13,00 per persoon!

Stamppot buffet bestellen

BBQ aan huis met kok

Wilt u tijdens het feest zelf ook lekker genieten en niet de hele tijd druk zijn met bakken braden? Kies dan voor een BBQ met chef aan huis. Het is tenslotte ook uw feest! Onze kok komt bij u in de tuin koken en bereidt de lekkerste gerechten terwijl u aan het bijpraten bent met uw familie, collega’s of gasten.

BBQ met chef aan huis
Vergaderen en (over)werken?

Bedrijfslunch Groningen

Ontvangt u een belangrijke klant, is er een deadline te halen, heeft u een weddenschap verloren op de zaak? Goede reden om een lekkere gezonde lunch of maaltijd te bestellen. Of u nu een lunch nodig heeft voor een groot sporttoernooi, een personeelsuitje of een vergadering. Wij zorgen er voor!

Bedrijfslunch bestellen