Prachtige locaties

Suggesties voor evenementen locaties

Offerte aanvragen

Der Aa kerk

De Der Aa-kerk ligt midden in het levendige hart van Groningen, maar is toch goed bereikbaar. NS-station, parkeergarages en bushaltes liggen op wandelafstand. De Der Aa-kerk bestaat uit drie ruimtes: het koor, het schip en de sacristie.

Dovenclubhuis Munnikeholm

Bruin café, de grote zaal of in de tuin. In het hartje van de stad ligt dit prachtige pand wat af en toe gehuurd kan worden voor een feest of evenment. Het pand is gevestigd nabij de vismarkt en biedt ruimte voor ongeveer 30 tot 100 personen. Zeer geschikt voor een zittend diner, promotiefeest of vergadering.

Hayemaheerd

Hayema Heerd werkt samen met een aantal goede cateraars in de regio. Zo ook met ons!  Hierdoor zijn ze zeer flexibel in het aanbod voor diners, BBQ’s, buffetten enz. Wij werken bij voorkeur met (biologische) producten uit de regio. Dat is toch vaak het lekkerst! We serveren warm/koud buffetten, tapas buffetten, driegangen diner buffetten, walking dinners, Amerikaanse- en gewone BBQ’s., pizzaparties enz.

Natuurvriendenhuis de Hondsrug Onnen

Natuurvriendenhuis De Hondsrug is prachtig gelegen aan de rand van het Noordlaarderbos, in het Nationaal Landschap Drentsche Aa.

Ze bieden een gastvrij verblijf aan individuele gasten en groepen op basis van zelfverzorging: Wij assisteren graag met het cateren van lunch of maaltijd!

Martinikerk

De Martinikerk vervult een brede publieke functie en is de afgelopen decennia uitgegroeid tot een veelzijdig en uniek podium voor congressen, diners, jubilea, lezingen, concerten en tentoonstellingen. Het schip, het hoogkoor, de kapel, de librije en de Fredericikamer kunt u huren voor uw evenement. U kunt er ook trouwen: de Martinikerk is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Groningen. Het schip leent zich perfect voor grote evenementen tot maar liefst 1200 gasten. Met een kleiner gezelschap (12 tot 100 personen) kunt u terecht in de Fredericikamer, de librije of de kapel.