Disclaimer

Disclaimer

Inhoudsrechten
Hoewel deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt onderhouden kunnen gebruikers van deze website geen rechten ontlenen aan of aanspraak maken op de juistheid en volledigheid van de inhoud. Bij het gebruikmaken van hyperlinks (doorverwijzigingen naar andere websites) aanvaardt Foodfellas catering geen enkele aansprakelijkheid voor de geboden informatie op deze sites. Ook aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die daardoor kan ontstaan.

Privacy
Foodfellas catering respecteert uw privacy zeer en zal toezien dat de communicatie en gegevensuitwisseling met onze sitebezoekers zo veilig mogelijk gebeurt. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.

Copyrights
Op alle teksten en beelden in deze internetsite berust het copyright bij Foodfellas catering. Dit houdt in dat er  niets zonder toestemming van Foodfellas catering mag worden gekopieerd.

Foodfellas

Foodfellas Catering biedt u een zeer uiteenlopend assortiment. Wij leveren catering op maat en kunnen aan vrijwel elke vraag voldoen. Wij bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt, met speciale tarieven voor verenigingen en studenten. Wij verzorgen elk evenement in Groningen Friesland en Drenthe