Geschiedenis

 

Geschiedenis

Ruim 15 jaar geleden is Foodfellas catering ontstaan uit een afstudeerproject aan de Hanzehogeschool in Groningen. Inmiddels ongeveer 10.000 evenementen en partijen later is Foodfellas uitgegroeid tot een volwassen ‘project’.
Door de jaren heen werd er natuurlijk nog steeds veel kennis vergaard. Nieuwe technieken in het koken, aangepaste receptuur uit verschillende delen van de wereld en uiteraard de steeds veranderende wensen van de klant.

In 2002 begonnen met diners voor 10 of 20 personen tot inmiddels het serveren van een maaltijd voor 1500 personen. Veel verandert in de loop der jaren alleen het belangrijkste is hetzelfde gebleven: De smaak en kwaliteit van het gerecht, komt altijd op de eerste plaats!!

Met een ambitieus en enthousiast team gaan we dit de volgende 15 jaar ook volhouden!!

Foodfellas

Foodfellas Catering biedt u een zeer uiteenlopend assortiment. Wij leveren catering op maat en kunnen aan vrijwel elke vraag voldoen. Wij bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt, met speciale tarieven voor verenigingen en studenten. Wij verzorgen elk evenement in Groningen Friesland en Drenthe